• Dato
  Torsdag, 17. Nov 2022
 • Tid
  19.30
 • Sted
  Sønderborg Teater
 • Billetpriser incl. billetgebyr
  135 - 380 kr.
 • Køb billet Tilkøb

Sommer i Tyrol

FORESTILLING NR. 11

Halløj på tyroler-hotellet

Tag med på tur til de østrigske alper, hvor kendte og elskede toner fra sange som “Ja, ja, ja – nu kommer jeg” og “Man kan jo ikke gøre for at man har charme” lyder, alt imens der på gæstgivergården “Den hvide hest” hersker en stemning af rent halløj på tyrolerhotellet. Overtjener Leopold har forelsket sig i værtinden Josepha, som er forelsket i undertøjsfabrikant Sülzheimer, som mest er forelsket i sig selv, indtil han møder den charmerende, læspende Clara. Amorinerne flyver forvildede rundt og vikler sig ind i en tvist mellem de konkurrerende fabrikanter Sülzheimer og Møller, om hvorvidt den nyopfundne heldragt skal knappes forfra eller bagfra. Først da selveste Kejser Franz Joseph træder til, finder både knapper og kærlighed deres rette plads.

Forestillingen er bearbejdet med en kærlig hilsen til komedie-serien Halløj på badehotellet og med et skævt blik på den danske filmversion af denne elskede musikalske komedie.

Musikalsk komedie af Ralf Benatzky og Erik Charell bearbejdet af Rolf Heim
Medvirkende: Mathias Flint, Karsten Jansfort, Søren Hauch-Fausbøll, Meike Bahnsen, Troels Malling, Kristine Yde, Kristoffer Sass, Rikke Buch Bendtsen, Kristine Marie Brendstrup, Søren Bang Jensen, Julian Thiesgaard Kellerman
Instruktion: Rolf Heim
Musikalsk ledelse og arrangement: Niels Søren Hansen, Nikolaj Heyman
Musikere: Tom Bilde, Niels Søren Hansen, Nikolaj Heyman, Søren Graversen, Jonas Munck Hansen
Scenografi: Sisse Gerd Jørgensen
Koreografi: Peter Friis
Musik: Ralph Benatzky
Libretto: Erik Charell
Kapelmester: Nikolaj Heyman
Produktion: Folketeatret, www.folketeatret.dk

PRISGRUPPE 2