• Dato
  Mandag, 25. Sep 2023
 • Tid
  19.30
 • Sted
  Sønderborghus
 • Billetpriser incl. billetgebyr
  160 - 230 kr.
 • Køb billet Tilkøb

Den lille prins

Forestilling nr. 4

Søren Sætter-Lassen og Trio con Brio Copenhagen

Bliv forført af det tidløse eventyr, der rammer dybt ind i det moderne menneskes samvittighed. Den filosofiske, humoristiske og fortryllende historie sættes i et nyt lys, når musik og teater i kraft af topprofessionelle kunstnere mødes.

Den lille prins af Antoine de Saint-Exupéry er både en børnebog og livsvisdom for voksne. Den henvender sig til alle på tværs af alder. I denne musikforestilling fortolkes fortællingen af Søren Sætter-Lassen og perspektiveres med hovedværker fra den klassiske musik for violin, cello og klaver – udvalgt og opført af den internationalt anerkendte og prisvindende Trio con Brio Copenhagen.

CPH Culture i anmeldelse fra Det Kongelige Teater: Søren Sætter-Lassen øser af sit vid med et valg af fine detaljer og ikke mindst geografen og den fulde mand bliver festlige bekendtskaber. Men Søren Sætter-Lassen glemmer ikke poesien… i afskeden med Den lille Prins favner Søren Sætter-Lassen de store følelser og planter dem hos publikum.

Klik her for at mere om forestillingen

Medvirkende: Søren Sætter-Lassen, skuespiller/oplæser, Soo-Jin Hong, violin, Soo-Kyung Hong, cello, Jens Elvekjær, klaver
Tekst: Antoine de Saint-Exupéry, bearbejdet af Mette Borg
Musik: bl.a. Schumann, Prokofjev, Saint-Saëns, Ravel, Boulanger, Brahms
Producent: Nordic Artists Management, https://www.nordicartistsmanagement.com/artists/trio-con-brio-copenhagen