• Dato
  Lørdag, 25. Feb 2023
 • Tid
  16.00
 • Sted
  Sønderborghus
 • Billetpriser incl. billetgebyr
  135 - 340 kr.
 • Køb billet Tilkøb

Dan Turèll & Halfdan E

FORESTILLING NR. 20

Telefon til afdøde

Tilbage i 1993 var det et unikt og meget populært projekt, som den legendariske digter Dan Turèll og den musikalske troldmand Halfdan E satte i gang. En ny og let tilgængelig blanding af musik og beatlyrik, som danskerne var hurtige til at tage til sig. Samarbejdet var ikke til at komme udenom og det resulterede i to prisbelønnede hitalbums. Næste naturlige skridt havde været at optræde på landets spillesteder, hvis ikke det var for det triste faktum, at Dan Turèll døde få måneder efter debutpladen.

Nu er der imidlertid godt nyt til alle inkarnerede fans – det er blevet tid til at vække klassikere som “Hyldest til Hverdagen”, “Sidste Tur Gennem Byen” og “Jeg Skulle Have Været Taxachauffør” til live igen. Halfdan E tog tilløb allerede sidste år med udgivelsen af det tredje album “Telefon til afdøde”, og han er nu på landevejen med et lille stjerneorkester, der mestrer hele bagkataloget.

Oplev en af Danmarks bedste skuespillere, Mads Wille (også kendt som Grev Ditmar i serien Badehotellet), som stemmen i front.

Musikforestilling af Halfdan E
Medvirkende: Halfdan E og Mads Wille med orkester
Produktion: Halfdan E

PRISGRUPPE 3

Adresse Sønderborghus: Martin Nyrops Plads 2, 6400 Sønderborg